27 februari 2011

Utmärkelse

Tänka sig att min lilla blogg fått den fina utmärkelsen Liebster Blog Award av Linda som har bloggen Allt och/eller Inget. Tack snälla! Jag känner mig verkligen utvald och blev jättejätteglad för utmärkelsen!
När man får denna utmärkelse ska man dela med sig av fem finfina favoritbloggar som har färre än 100 följare. Här kommer mina fem utvalda bloggar (som jag tror, i alla fall enligt Bloglovin, har mindre än 100 följare):

Huset i Kvarnbyn
Gotlandsliv
Formelle Design
Inredningswåågen
Idéverkstan
 
Reglerna för Liebster Award är som följer: 
Denna bloggaward lämnas över till 5 av dina favoritbloggar, som har mindre än 100 följare. Awarden går vidare till de fem du valt ut, genom att du lämnar en kommentar på deras blogg. Berätta för dem att deras blogg är en av dina favoriter och att de har utvalts till Liebster award. Den som får awarden länkar till den person som gav den till dem, och fem av hans/hennes favoritbloggar med mindre än 100 följare. Klart!

3 kommentarer:

 1. Men tack, vad glad jag blir! :) Det förgyllde min dag. Roligt hitta till din fina blogg också! Kram

  SvaraRadera
 2. Tack snälla! Vad glad jag blev för utmärkelsen. Ville ge den tillbaka till dig, men jag visste inte om man fick det så jag nöjer mig med att säga det till dig :) Hoppas att du mår bra! Kram Emelie

  SvaraRadera
 3. Oj, oj!
  Verkligen hedrande att bli utnämnd av dig och din fina blogg! Vi blev jätteglaga!
  1000 tack!

  SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails