30 januari 2010

Butiken alla talar om

Foton: Lånade på nätet
Det snackas väldigt mycket om butiken Merci i Paris just nu. Jag har själv aldrig varit i Paris men skulle väldigt, väldigt gärna åka dit. Inte minst för att besöka denna omtalade butikspralin!
Vad är det då som är så speciellt med den här mode- och designbutiken? Jo, idén är att sälja noga utvalda föremål till högsta möjliga pris. Förtjänsten går sedan till välgörande ändamål. I den tre våningar höga butiken (en fd. textilfabrik) hittar du dam-, herr- och barnkläder, heminredningsprylar, möbler, tyger, blommor, parfym och böcker. Dessutom finns det ett mysigt bokkafé i lokalerna.
Butiken spås bli trendsättare inom butiksvärlden genom sitt unika koncept och annorlunda visuella uttryck. Låter otroligt spännande!

6 kommentarer:

 1. Spännande butik, kul med nya koncept och idéer!
  Kanske det var lite opersonligt, men jag gillade det ändå. Och ibland kan det lätt bli "för mycket" personligt..eller ja, får man ihop det på ett snyggt sätt så kan det bli bra! Men alla har ju inte den förmågan. Hehe, förstog du vad jag menade nu?

  SvaraRadera
 2. Jag håller med - ett mycket spännande koncept som verkligen är på tapeten just nu.

  SvaraRadera
 3. Jag var i Paris i oktober och var då förbi Merci. Det var en härlig butik med en härlig blandning. En livsstilsbutik helt enkelt. Jag gillade kök- och prylavdelningen i källaren bäst. Väl värt ett besök, så även Paris! Så det är nog dags att du tar dig till Paris!

  SvaraRadera
 4. Kan inte annat än att hålla med! Härligt med alla färger! :)

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att få se bilder från butiken!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Ser verkligen spännande ut!
  Vilken mysig blogg du har, kul att hitta hit :)

  SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails