28 december 2011

Önskan uppfylld

Det har varit tyst här på bloggen den senaste veckan och det beror på att det varit lite hektiskt i mitt liv. Födelsedag, firande av två julaftnar, förlovning, släktsammankomster, febriga barn och sist men inte minst blev jag faster till en söt liten kille igår. Puh! En vecka som jag definitivt kommer att minnas hela mitt liv. 
Till råga på allt verkar det som jag varit väldigt snäll det senaste året eftersom tomten gav mig så många fina presenter. Numer är jag bland annat stolt ägare till Block Lamp från Design House Stockholm. Den har funnits med på min önskelista ett bra tag så jag blev otroligt glad! Nu gäller det bara att hitta en säker plats åt den, så att inte minstingen här hemma får för sig att dra ner den på golvet.
Foto: Soform

5 kommentarer:

 1. Wow, vad ni hunnit med, förstår att du inte hunnit med bloggen :) Grattis till lampan! Jag har den också och älskar den, såå fin!

  Kram
  Johanna

  SvaraRadera
 2. Oj vad ni har hunnit med mycket! Är det du som förlovat dig!? Grattis isf :) Lampan är verkligen snygg, du får noga välja en plats så inte minstingen hittar den än på några år. Gott nytt år önskar jag dig och din familj! Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Gott nytt år.. Hoppas att ni haft det fint över jul&nyår, lampan som du fick är ju toksnygg. Är det ni som förlovat er? Grattis i så fall.

  Kram
  Moa

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att höra att du är nöjd med er Phil & Teds. Nu har jag testat våran, än bara som enkelvagn men är supernöjd. Funderar också på att spara vår andra vagn ett tag till. Kan vara bra att ha den som liggvagn när man går ut och går båda två, precis som du skrev. Cocoonen är ju som sagt ganska liten. Hoppas allt är bra med er!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Nämen å vad roligt, STORT GRATTIS TILL FÖRLOVNINGEN!!!

  * * * * * * * * * * * * *
  GRATTIS GRATTIS GRATTIS
  * * * * * * * * * * * * *

  SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails