15 november 2011

Julklappar med omtanke

Jag gillar att planera och att vara ute i god tid, så det är inte så konstigt att jag redan funderat ett tag på vad jag ska köpa i julklapp till nära och kära. Jag har inte så många att köpa till och det gör att jag verkligen kan ägna tid åt att reka och fundera ut den där perfekta julklappen. Vill du ge lite extra omtanke kan jag tipsa om Rädda Barnens designshop. Genom att köpa något ur deras shop bidrar du till Rädda Barnens kamp för barns rättigheter. Själv skulle jag kunna tänka mig den här, den här och den här.
Illustration: Nadja Moufid via Rädda Barnens Designshop

2 kommentarer:

 1. Visst är det skönt att vara ute i god tid..., även om jag aldrig är det :) Fina presenter du tipsar om. PÅ nyhetsmorgon idag pratade de även om att man kan ge bort en get till någon fattig som behöver hjälp att ta sig ur fattigdom. Det tyckte jag var en fin present också, http://www.presentermotfattigdom.se/

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Nämen du förståååår inte vad attans glad jag blir när DU skriver om mina posters! Jag har haft din fantastiska blogg bokmärkt i evigheter. Åhh du anar inte vad smickrad jag blir! Är så stolt över att kunna bidra till Rädda Barnens arbete och blir så attans glad när fina bloggare uppmärksammar deras designshop :) Tack för supporten!

  Ps gå gärna in och gilla på https://www.facebook.com/karleksvartpavitt

  Nu ska jag lägga mig ner på golvet en stund och pussa lite på min kära 8 månaders bebis och sansa mig efter denna glädjechok!

  /Nadja

  SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails