18 oktober 2011

Nya kök

När vi flyttade in i vårt hus för snart tre år sedan bytte vi raskt ut det gamla 70-talsköket mot ett vitt och stilrent från HTH. Eftersom jag är ganska feg när det gäller färger kändes det som ett klokt val att hålla det enkelt. Jag har inte ledsnat än och tycker fortfarande att köket är bland det bästa i hela huset. Men så när det dyker upp köksnyheter blir man ju lite sugen på att förändra och förnya. Vedum lanserar nu tre köksnyheter i tre helt olika stilar. Färgsprakande och lekfullt, dovt och klassiskt i svart ek eller skandinaviskt och lätt i vit ask. Vilket kök gillar du bäst?
 Foto: Vedum

2 kommentarer:

  1. Fina bilder! Vi har också ett vitt kök från HTH :) Vi har den luckan med grepplist. Vad har ni för någon? Men visst blir man sugen på att ändra ibland, även om man liksom är nöjd med det man har. Det hör nog till att drömma lite. Kram

    SvaraRadera
  2. Vi har en matt, slät, vit lucka (minns inte vad den heter) och valde kantiga handtag i mattborstad aluminium. Till det har vi bänkskivor i svart granit och svart mosaik-kakel. Tidlöst och lätt att förnya med accessoarer. Är alltid sugen på att ändra överallt hemma, det hör nog till att aldrig vara helt nöjd. ;)

    SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails