12 september 2011

Barnrumskollage

Lilltjejen fyller snart ett halvår och i helgen fick hon flytta in i eget rum. Allt är inte riktigt på plats ännu, men jag tänkte ändå visa er inspirationskollaget som vi haft som utgångspunkt. Jag är inte särskilt förtjust i barnrum som är utpräglat "killiga" respektive "tjejiga". Därför har vi valt vita väggar med textilier och accessoarer i glada och klara färger. Så snart vi fixat det sista piffet lovar jag att ni ska få se det verkliga resultatet.

Tyg Tallyho av Stig Lindberg från Ljungbergs. Posters från Littlephant. Fågelkrokar Hook Sparrow och grön äppellampa Happle från Qualy. Sittpuff Tivoli och vimpel med enfärgade flaggor från Lagerhaus. Vimpel Kalas från Åhléns. Spjälsäng Gulliver, förvaringskorgar Branäs, hylla Expedit och mobil Leka Cirkus från Ikea. Grön ryamatta Vimmerby från EM.

2 kommentarer:

  1. Grattis! Ibland kan du förvänta dig inte ett barn och dess också svårt att plocka ut rummet val när du inte kan vara säker på om det blir en pojke eller en flicka. Jag fann mig själv att vänta till efteråt är att leka med rummet färg och stil.

    SvaraRadera
  2. Ser fint ut, ska bli spännande att få se bilder.

    Må så gott!

    //Johanna

    SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails