29 maj 2011

Randig från topp till tå

Foto: Soform
Randig från topp till tå. Inte alltid lätt att vara lillasyster och få ha killkläder på sig stup i kvarten. Men det är ju så praktiskt och det går ju några uppsättningar kläder varje dag. Liten goding har redan hunnit bli dryga 2 månader. Snälla, kan någon stoppa tiden en liten stund?

4 kommentarer:

 1. Åh så gosigt med en varm, liten bebis. Jag förstår dig, ibland vill man verkligen stoppa tiden och få njuta av det fina lite längre. Så sött med randigt och det är klart en liten tjej är söt i blått med:) kram

  SvaraRadera
 2. SÅ söt så söt! Vilken mysig bild. Randigt är fint. Marint klär ju både killar och tjejer. Tjejer är söta i killkläder också :) Jag köpte ett par chinos på "kill-avdelningen" på Polarn o Pyret häromveckan. Till det fick hon ha en vit tröja med gröna ränder eftersom det var gröna sömmar på byxorna. Gissa om min tjej togs för en kille då. Absolut :)
  Kram Lnida

  SvaraRadera
 3. Ja det är tur att det är accepterat att tjejer har blått. Det är värre att klä små killar i rosa...
  Linda: Det är jättefint med grönt på tjejer tycker jag. Tror jag vet vilka chinos du menar - min son har nog likadana. Jättefina på både killar och tjejer!

  SvaraRadera
 4. Åh vilken liten gobit!

  Sv: Brickan är min sambos, men jag tror att den är köpt i Gustavianums muséebutik i Uppsala.

  SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails