01 oktober 2010

Tofflor

Ulle i 100% ull och med halkfri sula från Norrgavel.
Det börjar bli kallt! Vi har t o m haft frost några mornar nu. Inser mer och mer att jag är i stort behov av att investera i ett par nya tofflor. Fryser alltid om fötterna, men ett par varma, goa tofflor brukar göra susen. Bjuder idag på två av tofflorna jag funderar på.
Lina fårskinnstoffla från Shepherd

4 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Visst är det mysigt med tofflor. Jag är en riktig toffel-människa som provat många tofflor :) Förra året fick jag ett par i julklapp som liknar Shepherd-tofflan, ett par från Canada Snow (dessa http://www.scorett.se/Woman-Brands/Canada-Snow/1101285). De var mysiga men kunde inte konkurrera ut mina favoriter som jag haft flera säsonger i rad. Jag säger bara Hush Puppies! Du måste prova dom :) Sulan är grymt skön och även övriga tofflan som finns i både mocka (http://hoshelena.blogsome.com/2008/02/08/onskelista/) eller ullfilt. Hittade knappt några bilder på nätet, men Nilsons har både rosa, ljusgrå och mörkgrå filt. Hoppas du får en mysig höst i vilka tofflor du än väljer :) Jag ska också köpa ett par nya för hösten, kanske dom rosa med prickar på. Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Jag är inne på min andra säsong med mina Shepherd som du visar upp. Jag är mycket nöjd med dom och håller bättre i slitage än Ulletofflorna som snabbt slits i innersulan och får hål vid stortån.

  Trevlig helg! /Britta

  SvaraRadera
 4. MMM..det så godt og varmt ut.Tøfler må man ha, nå er det høst og om ikke lenge kommer Kong vinter.
  Hege O)

  SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails