23 januari 2010

Kungligt bröllop


Foto: Tradera
Det är mycket snack om det stundande kungliga bröllopet just nu. Ebba von Sydow kommer att vara innehållsansvarig för SVT:s bröllopssatsning. Här kan du följa hennes arbete.
I samband med Formex-mässan i veckan premiärvisades den officiella bröllopsserien från en rad utvalda företag. Kolla in bloggen Trendenser eller Signed By Me om du vill se mer om detta.
Själv har jag en komplett kaffeservis med kungliga brudbuketter på (se smakprov här uppe). Det är min kära mormor som samlat denna åt mig under 12 års tid. Det är verkligen inte min stil överhuvudtaget, men vad ska jag göra? Hoppas på att det snart blir hur hippt som helst att bjuda på kafferep med sju sorters kakor. Då är det tur att jag har en komplett kaffeservis med koppar och fat och dessutom tillhörande böcker där man kan läsa om de olika kungliga bröllopen. Lyllos mig! ;)

2 kommentarer:

  1. Men du - det är ju redan het trend med sju sorters kakor i bersån - klockrent med den där servisen må jag säga :) Min mamma har de två första i serien som jag tror att man fick till rabatterat pris en gång i tiden. Det är drottning Silvias bukett samt just Grace som syns ovan. Lyckliga du ja ;)

    SvaraRadera
  2. Perfekt! Då får jag duka fram den till sommaren. ;)

    SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails